#BruggeBeweegt

Maak kennis met #BruggeBeweegt! Ons doel is om de drempels van de huidige maatschappij te overbruggen en iedereen te laten genieten van beweging – op de manier die hem of haar het beste uitkomt. En daarvoor moeten we soms creatief uit de hoek komen. Want niet iedereen heeft de tijd, ruimte en goesting om te bewegen en vandaag de dag loopt niemand zijn planning op wieltjes. 

Daarom hebben we jullie nodig! #BruggeBeweegt is op zoek naar organisaties, sportclubs en verenigingen die ‘t zien zitten om Brugge in beweging te brengen. 

LEES MEER

Organisaties met een goei gedacht

Hebben jullie als organisatie of sportclub een idee voor een laagdrempelig, flexibel en vooral fun moment om in groep te bewegen? Ideaal, want wij zijn naar zulke ideeën op zoek. Kom naar onze exclusieve cocreatiedag op 15 maart en zet iets leuks in gang! 

SCHRIJF JE NU IN

15 maart 2020: cocreatiedag voor organisaties

Wil jij als bedrijf of sportclub meedenken over laagdrempelige en flexibele initiatieven om Bruggelingen samen meer te doen bewegen? Zit jouw organisatie vol met ideeën of wil je inzicht krijgen in hoe je jullie aanbod kunt uitbreiden naar een nieuwe doelgroep? Perfect, dan willen we jou graag horen op onze inspirerende en motiverende cocreatiedag voor organisaties op 15 maart 2020. Jawel, prik dat maar vast in je agenda. Want we willen jou er heel graag bij!

  • Een plezante én leerrijke dag die jou en andere enthousiaste sportclubs en bedrijven samenbrengt.
  • Brainstormen en elkaar inspireren over leuke activiteiten die passen binnen jullie aanbod.
  • Een laagdrempelige maar amusante beweegactiviteit om het ijs te breken en de banden aan te sterken.
  • Gratis registratie van jullie organisatie op de #BruggeBeweegt app, zodat Bruggelingen jullie aanbod eenvoudig kunnen vinden. 
  • Twijfel je nog? We voorzien ook een lekkere, gezonde lunch. Ha, we wisten wel dat we je zo over de streep zouden trekken.

Heb je nog vragen over #BruggeBeweegt of onze cocreatiedag?

LOATET WETEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *