Brinda De Craemer behaalt zilver op EK

In navolging van het BK in augustus heeft Brinda De Craemer, uit St-Andries, deelgenomen aan het Europees Kampioenschap van 27-29 september 2019 te Destelbergen (Llyda Stables). De wedstrijd werd onder meer gejureerd door Ashir Kol.
Na een bewogen weekend met een run op vrijdag en een run op zaterdag, kon ze zich kwalificeren voor de finales op zondag 29 september.Met het paard Roosters Rebound gaven ze het beste van zichzelf en ze kaapte een tweede plaats weg in haar categorie op het EK.Eindigen op het podium is altijd een prachtige prestatie.
Diverse Belgische ruiters van de EXCA OWE haalden een podiumplaats op dit EK, we hopen natuurlijk dat mensen de sport nog beter leren kennen en de weg vinden naar een nog niet zo bekende tak in de paardensport.

????????????????????????????????????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *