G-sporter of G-sportploeg toegevoegd aan Brugse sportprijzen!

Elk jaar organiseert de sportdienst, in samenwerking met de sportraad, de uitreiking van de Brugse sportprijzen. Tijdens deze avond worden de verdienstelijke Brugse sporters in de bloemen gezet, kiezen de Brugse sportjournalisten de Sportvrouw, -man en ploeg van het jaar en worden de trofee van Sportverdienste en de Jeugdtrofee uitgereikt.

Vanaf dit jaar zal de Brugse Sportraad echter ook de trofee voor G-sporter (of G-sportploeg) van het jaar uitreiken. Die wordt ter beschikking gesteld als waardering voor het meest verdienstelijke G-team of individuele G-sporter voor haar/zijn jarenlange inzet, motivatie en bijdrage tot de groei en verdere ontwikkeling in een G-sporttak erkend door Sport Vlaanderen. Onder G-sport verstaan we de sporters met een beperking, psychische kwetsbaarheid of chronische aandoening. Meer informatie kun je vinden in het reglement in bijlage.

Ken je zo’n verdienstelijke G-sportieveling of G-team? Laat het ons weten via het online inschrijvingsformulier https://www.brugge.be/g-sporttrofee2023.

Zoals voorgaande jaren kunnen ook alle kampioenen (Belgische, Europese, Wereld, …) voorgedragen worden om gehuldigd te worden. Dat kan via volgend webformulier: https://www.brugge.be/g-sporttrofee2023

Tenslotte kan men de kandidaturen voor Trofee van Sportdienste en de Jeugdtrofee indienen via volgende link: https://www.brugge.be/jeugdtrofee-23     https://www.brugge.be/trofee-van-sportverdienste-23

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *