Werkingstoelagen 2022 aanvragen tegen 1 april 2023

Via de website van Stad Brugge kan je opnieuw de jaarlijkse toelagen voor jouw erkende sport- of ontspanningsvereniging aanvragen. Dit voor het afgelopen sportjaar 2022. Het gaat over deze vier toelagen:

  1. Werkingstoelage voor een ontspanningsvereniging
  2. Werkingstoelage voor een sportvereniging
  3. Jeugdtoelage
  4. Jeugdinfrastructuurtoelage (enkel voor ontvangers van een jeugdtoelage)

De aanvragen moeten tegen 1 april 2023 ingediend worden via onderstaande link. Dien je een aanvraag in tussen 1 april en 1 mei, dan word je dossier maar voor 50% betoelaagd. Na 1 mei kan je geen dossier meer indienen. Meer info en het reglement kan je raadplegen via de tweede link.

Er is voorlopig nog geen optie om de reeds ingevulde antwoorden tussentijds te bewaren. Je leest best eerst de voorbereidende tips alvorens de aanvraag in te vullen.

Indien je documenten, diploma’s of facturen wilt bijvoegen, kan dit ofwel via de knop onderaan het webformulier of via een WeTransfer-link. Geef de bestanden een logische en duidelijke benaming. Andere opslaginstrumenten (zoals Dropbox) worden niet aanvaard.

Voor verdere info, kan je ook steeds bij de stedelijke sportdienst terecht.

Sportieve groeten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *