Fotozoektocht Kroenkelen van 20/9 tem 27/09

De komst van het Coronavirus heeft het dagelijkse leven danig op zijn kop gezet. Ook Kroenkelen kan niet op de traditionele manier plaatshebben, maar dat weerhoudt ons er niet van om het Brugse Ommeland op een andere manier in de kijker te plaatsen.

Als afsluiter van de zomer kan je van 20 t/m 27 september meedoen aan een fotozoektocht rond Brugge met een mooie prijzenpot. De zoektocht loopt langs de Groene Gordel Brugge, een 53 km-lange tocht (kan ook in 2 delen gefietst worden) die een mix biedt van bossen, kasteelparken, open landschappen met akkers en weiden. Ontdek tegelijkertijd ook de vele historische bezienswaardigheden zoals het Fort van Beieren, de Abdij van Male en het kasteel Tillegem. Onderweg kom je diverse picknickplaatsen, speelzones en natuurlijke plekjes tegen om even uit te blazen.

Neem deel aan de fotozoektocht en maak kans op één van de cadeaubonnen van Brugge of een overnachting of etentje in het Brugse Ommeland. Op deze manier steunen we de lokale handelaars ook om deze moeilijke periode te boven te komen.

Deze zoektocht is een samenwerking tussen de stad Brugge en Westtoer

Meer info hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *